Het klankbord - Counselling, Coaching en opvoeding 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een korte kennismaking.

Mijn naam is Willemien Manders.

Ik ben mijn loopbaan begonnen in het onderwijs al leerkracht. Mijn ervaring strekt zich uit van onderwijs aan het jonge kind tot en met volwasseneducatie. Omdat groei, ontwikkeling en psychosociaal gedrag van mensen altijd mijn bijzondere interesse heeft gehad, ben ik verder gaan studeren. In 2003 behaalde ik mijn diploma voor counsellor bij de SCN ( Stichting Counselling Nederland) .

Verder heb ik diverse cursussen gevolgd in o.a. “Geweldloze communicatie”, conflicthantering, positief herkaderen, toekomstscenario’s en filosofie. Frequent volg ik ook workshops met uiteenlopende onderwerpen zoals: EMDR, ADHD, lichaamstaal, colour-counselling enz.

Mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, coaching en counselling draagt bij tot het adequaat begeleiden van cliënten in hun ontwikkeling naar persoonlijke groei. Momenteel vervul ik al diverse jaren een docentschap relatiecounselling en stresscounselling bij de “Stichting Counselling Nederland”. Verder heb ik ruime ervaring in het coachen van studenten in het hoger onderwijs gericht op competentieontwikkeling met speciale aandacht voor persoonlijkheidsvorming en identiteitsontwikkeling.

Mijn diverse competenties in opvoeding en onderwijs gecombineerd met de functies van counsellor en coach, stellen mij in staat om deskundig te begeleiden met betrekking tot psychosociale problemen.

Op verzoek verzorg ik ook workshops en themadagen.

Ook intervisie en supervisie vormen een essentieel onderdeel van mijn bijscholing.